cauta in peste 2.000 promotii si reduceri active
Bun venitInregistrare  |  Autentificare
 

  Toppromotii.ro - Despre noi

» Misiunea noastra
Simplu spus, misiunea noastra este sa va ajutam sa economisiti bani in fiecare zi. Bazat pe ultima tehnologie, Toppromotii.ro cauta pentru tine cele mai noi promotii, oferte speciale, reduceri si discounturi din magazinele online. Astfel la Toppromotii.ro aveti o gama larga de produse care va ajuta sa economisiti bani. De la calculatoare, electronice si electrocasnica pana la imbracaminte, jucarii si promotii turistice noi va punem la dispozitie cele mai bune oferte. Este asa de simplu!

Toppromotii.ro nu este un magazin online. Noi nu vindem produsele pe care la gasiti pe site-ul nostru.
Toppromotii.ro nu este un site de comparatie.
Toppromotii.ro este locul in care utilizatorii vor gasi in orice moment promotiile din magazinele online din Romania.
» Istoria noastra
Toppromotii.ro a fost lasant in aprilie 2007 si a fost realizat din dorinta de a va ajuta sa nu pierdeti timpul cautant prin sute de magazine online cele mai bune oferte pe care aceastea le ofera. Deaceea noi suntem aici, lucram pentru dvs., publicand cele mai populare categorii si oferte online intr-un singur loc, usor de utilizat si de accesat. Incercam zi de zi, impreuna cu partenerii nostri (magazinele online), sa imbunatatim serviciile pe care vi le oferim si deacceea vom lua considerate toate opiniile clientilor nostri.
» Echipa noastra
Formam o echipa de programatori experimentati, de oameni de marketing si de support, ce doreste sa faca din Toppromotii.ro cea mai buna locatie online unde puteti gasi la un loc promotii si oferte din magazinele online. Mai important, lucram zi de zi pentru a mari lista noastra de oferte, promotii, reduceri si discounturi, si lucram impreauna cu cele mai cunoscute magazine online pentru a va aduce cele mai bune oferte pentru cele mai cunostute branduri de produse.

Cum putem fi mai buni? Spuneti-ne parerea dvs. Am fi bucurosi sa o auzim. Spuneti-ne cum putem sa ne imbunatatim serviciile. Spuneti-ne cum vi se pare Toppromotii.ro.
Top promotii   |    Totul despre noi   |    Lista magazine inregistrate   |    Sectiune magazine   |    Contact   |    Politica de confidentialitate   |    Resurse   |    Blog
Oferte revelion 2014   |    Copyright © 2007 - 2011 www.toppromotii.ro. Toate drepturile rezervate.